3 ting du ikke må glemme på skiferien

Det er super sjovt at stå på ski, men det er også forbundet med visse risici. Derfor har vi skrevet denne artikel om 3 ting du ikke må glemme på skiferien hvis du ønsker at passe godt på dig selv.

Rygskjold er blevet populært

Et rygskjold er noget af det sikkerhedsudstyr der er kommet til i nyere tid. Førhen var det mest brugt af elitesportsudøvere, men nu er det kommet ned i en prisklasse hvor alle kan, og bør, være med.

Selvom du har godt styr på skiene og måske har stået utallige gange uden at komme til skade, så er et rygskjold en god ide. Det beskytter dig nemlig også hvis andre skulle være skyld i at du er ude for et uheld og falder uhensigtsmæssigt.

Din ryg er en af kroppens vigtigste dele, så overvej derfor at købe eller leje et rygskjold næste gang du pakker til skituren. 

Skihjelmen er et must

Når du skal på skiferie så er skihjelmen et absolut must. Kigger man sig om og sammenligner med cykelhjelme herhjemme, så er der mange – især voksne og børn der vælger dem fra pga. man synes det er kikset.

På skiferien er det dog mere normalt at se skævt til dem der kører uden hjelm, da det efterhånden er et velkendt faktum at skihjelmen beskytter mod de værste skader, og simpelthen er for farlig at undvære. 

En god rejseforsikring

Det er måske ikke direkte sikkerhedsudstyr, men er uheldet ude så vil du være glad for at have en ordentlig rejseforsikring.

Tjek at din rejseforsikring dækker fuldt under en skiferie, og at du kan få hjemtransport hvis det bliver nødvendigt. Har du ikke en god rejseforsikring kan din skiferie blive meget dyr. Dertil kommer at rejseforsikringer er så billige, at det bare er dumt at undlade det.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *