At dykke som en hobby

Jeg har det meste af mit liv haft svært ved at finde en sport eller hobby, som interesserer mig. <jeg hr prøvet mange forskellige ting i min ungdom. Fodbold og håndbold som de fleste andre, men udover dem har jeg gået til badminton, svømning, bordtennis, skydning, dans, ridning og optimistsejlads. Intet af det fangede mig rigtig mere end én eller to sæsoner. Min mor har altif sagt at jeg skal gøre det færdigt, som jeg starter på. Men jeg var længe om at finde sportsgrenen for mig. Nu har jeg fundet det, som interesserer mig. Nemlig at dykke.

 

Det at dykke

Grunden til at jeg holdt fast i at dykke, er at jeg elsker det. At komme helt tæt på naturen, en natur som menneskene ikke kontrollerer på samme måde som den på land. Under vandet er der meste vildt og frit og det giver et meget levende univers. For mig betyder det at dykke alt. Jeg var rastløs før, hvor jeg ikke kunne finde ud af hvad min reelle hobby skulle være. Det er fedt når man dykker, så kan man finde støtte stykker danmarks- eller verdenshistorie. Skatte og sunkne slagsskibe. Der ligger helt enormt meget historie på bunden af havet. Særligt fra de slag, som har fundet sted på havet. Jeg nyder at dykke rundt, det er min fritid, mit fristed og jeg tror aldrig jeg vil finde noget, som interesserer mig lige så meget som at dykke gør. Jeg dykker både scuba og med snorkel og det er begge to fede ting. Jeg har et par gange været ude på dykkerrejser og det har også været nogle gode oplevelser. Generelt er jeg bare super glad for at dykke.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *