At købe vinterdæk vil ikke være spild af penge

At købe vinterdæk vil ikke være spild af pengeJeg kender en ven, der var lidt stædig. Hans kæreste forsøgte at overtale ham til at købe vinterdæk, men han ville ikke købe nogle vinterdæk. Derfor henvendte hans kæreste sig til mig, fordi jeg kendte ham. Hun troede, at det ville være en god ide, hvis hans ven forsøgte at overtalte ham i stedet for. Men jeg kunne ikke se ideen i det, og derfor begyndte jeg at stille spørgsmålstegn ved, den måde hun gjorde tingene på. Alligevel gjorde jeg, hvad hun bad mig om. Jeg henvendte mig til min ven for at snakke om vinterdæk.

Vinterdæk vil være en god investering

Flere gange kom vi ind på fordele ved vinterdæk. Men han var lidt nærig, og han ville ikke bruge penge på noget, han syntes var helt unødvendigt. Jeg forsøgte naturligvis at forklare ham, at det hele handler om at forebygge noget. Hvis man køber vinterdæk er det for at forebygge ulykker, og det er noget, man ikke rigtig kan måle i forhold til investering. Det man får for pengene er den tryghed, det vil give at have vinterdæk. Derfor håber jeg, at du fremover bliver mere tryg og sikker i din måde at forklare tingene på. Hun har siden da fortalt hendes andre veninde, at jeg er rigtig god til at overtalte folk, når det kommer til sådan noget som vinterdæk. Det er en rigtig god ting, og jeg ønsker at blive ved med at gøre det samme. Hvorfor er det, at tingene bliver ved med at gøre det samme for ham. Det er et spørgsmål, jeg ikke kan besvare. Men på vegne af mig selv, kan jeg sige, at jeg virkelig elsker vinterdæk, og derfor håber jeg, at du vil gøre nøjagtig det samme nu eller i morgen.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *