motoriseret

Benyt CPH som et anderledes sted

For 3 dage siden var jeg en tur nede og købe ind på Vesterbro.


Her blev jeg konstant passeret af folk på el løbehjul til voksne og cykelstierne var fulde af el-cykler. Til at begynde med blev jeg en smule a la en stram tante, der mest af alt havde lyst til at sætte de unge på disse nye køretøjer med el i bagen lidt på plads. Det var særligt de unge mennesker der kørte rundt på løbehjul, men hvorledes kunne de have råd til det. Jeg spurgte en mand i mørkt tøj og med hætte, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Faktisk tilføjede han, at han at han havde gjort det at han havde brugt en kode med rabat på som han havde fundet på internettet og derfor fik den her tur gratis.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Voi, Lime, Circ eller Wind. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en kampagnekode. Så derfor søgte jeg hurtig på Wind kampagnekode, som var det program jeg havde installeret på min mobil.


Kort tid efter kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Der hvor jeg fandt en rabatkode til den her app, der var der også en del andre interessante kampagnekoder du kunne anvende. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Oplevelser og bevægelse i byens rum

Men en muse i ryggen begyndte jeg at tænke oplevelser i storbyens rum i en radikalt ny form. Derfor parkerede jeg min bil i gåafstand med en ny rabatkode til parkering med appen ParkMan, hvilken jeg også havde været så smart at finde online. Herefter gik jeg over til den skaterpark som du kan finde i Fælledparken – du ved tæt på Rigshospitalet og Fælledparkens vandlegeplads. Her kom der fuld knald på de sanselige oplevelser da jeg blev iført inliners, som er en slags rulleskøjter. Inliners er karakteriseret ved kun at have en række hjul. Det er derfor de hedder inliners. Det er faktisk ganske morsomt, og selvom jeg var pakket ind i knæ-, håndleds- og albuebeskyttere – kombineret med den flotteste sortglinsende cykelhjelm, så lykkedes det mig faktisk at få et par skrammer.


En af grundene var, at jeg lige skulle prøve den lille rampe, og da jeg nåede til den,, så var der ikke mere mod tilbage og jeg panikkede og endte med benene i vejret og rumpen i asfalten.


Efter jeg havde sundet mig lidt var der et par unge knøse der lige ville høre mig om jeg kunne tænke mig at være med i deres spil da de ikke selv var nok til at starte en kamp. Det var en kamp i noget der hedder floorball. Det går i korte træk ud på at løbe rundt med hockeystave og skyde efter mål, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var et naturtalent til floorball og jeg tror, at drengene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg kom på deres hold. Målene blev i hvert fald ved med at gå i mod os men det var underholdende at prøve sportsgrenen floorball.

At udnytte rummet i byen på en anden måde er nu noget jeg har sat mig for som et projekt. Derfor skal jeg nu lære og prøve følgende: At sende pile med compoundbue på Amagers Action Center, hoppe rundt og udnytte kroppen med parkour og Streetmovment på Vesterbro, skyde med hardballvåben udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og sidst men ikke mindst at slippe ud af escape rooms i DownTown.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *