Biosym til de ældre

Vi bor på landet

Jeg bor sammen med min mand og mine to børn i en lille landsby ude på landet. Min mand er landmand, og har derfor brug, for at bo i sit arbejde. Hver sommer har jeg 3 ugers ferie, hvoraf jeg gerne bruger mindst en uge af dem på at hjælpe ham med landbruget. Vores børn hjælper dog også. De er faktisk rigtig flinke til at hjælpe deres far. Til dagligt arbejder jeg på et plejehjem. Jeg tjekker til alle de ældre på hjemmet, og sørger desuden får, at de har det godt. Sommetider kan det være svært, da flere af dem lider af demens. Man skal i hvert fald være meget vågen på plejehjemmet.
Biosym

Plejehjemmet og vitaminpiller

For noget tid siden var en af de ældre syg i en længere periode, og jeg var derfor med hende hos lægen. Her undersøgte lægen hende, og fortalte, at hun var i vitaminunderskud. Det var her, jeg fik idéen. Vi burde give de ældre vitaminpiller, så de blev mere sunde. Da vi kom tilbage til plejehjemmet, foreslog jeg det for mine kollegaer, og de syntes også, at det var en god idé. Herefter fremlagde jeg det for bestyrelsen, og de godkendte mit forslag. Jeg gik derfor i gang med at søge på nettet efter de helt rigtige vitaminpiller.

Her fandt jeg Biosym, der er fuldt af vitaminer, og som er det helt rigtige kosttilskud for de ældre. Siden de er begyndt at tage vitaminpiller, har vi faktisk haft færre lægebesøg. Jeg ved ikke, om det nødvendigvis er vitaminpillernes skyld, men jeg synes det er pudsigt og noget af et sammentræf. Næste forslag jeg gerne vil have igennem, er et forslag om en ugentlig gåtur med de ældre, der lyster. Den bliver nok sværere at få igennem, da mange fra bestyrelsen mener, at de ældre ikke kan klare det. Det mener jeg nu godt, at de kan.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *