Chilispecialist bruger de bedste chili frø

Kokkens vigtige opgave

Som kok er det vigtigt at vide, hvor man køber eller skaffer de mest perfekte råvarer. Man får de helt rigtige kontakter, og høster herfra de bedste ingredienser til ens køkken. På den restaurant hvor jeg arbejder, bruger vi en masse eksotiske grøntsager og bruger dem i traditionel mad for at give den et mere moderne eller nyere skabende præg. Vores favorit ingrediens er lige nu chili, og jeg har skabt mig en rigtig god kontakt med en chili specialist. Han er grønthandler på torvet, men han ved også, hvordan man planter de bedste chiliplanter. Jeg har før spurgt ham, hvor han får sine chili frø (Læs mere om chili frø her: http://billiggro.dk/da/68-alle-chilifro ) fra, men det eneste han vil afsløre er, at han får dem fra en hjemmeside. Jeg har mange gange ledt efter denne hjemmeside, men jeg har stadig ikke fundet den. Jeg ville ønske, vi selv kunne dyrke disse fantastiske chilifrugter.

 

Hvordan man laver en perfekt chilifrugt

Jeg blev en gang inviteret ud på hans lager, hvor jeg så alle hans chiliplanter. Jeg spurgte ham, hvordan han dyrkede dem, og han sagde, at han brugte en meget gammel hemmelighed. Da jeg spurgte ind til hemmeligheden, begyndte han at smile. Derefter fortalte han, at hemmeligheden udelukkende var ren kærlighed til planten. Her begyndte jeg at grine, fordi jeg troede, at han lavede sjov. Det gjorde han ikke. Uanset hvad han gør må det virke, for alle hans planter er perfekte. Jeg har aldrig før set så mange perfekte chiliplanter et sted. Der er ikke en af hans chiliplanter der hænger eller trænger til vand. De er bare ubeskriveligt perfekte. Sommetider tager jeg også over til ham efter arbejde for at købe nogle med hjem. Her tilbyder han mig ofte indenfor på en kop chili-te. Egentlig er det en meget krydret te, men han putter en lille smule chili i, og så smager den himmelsk! Det kræver dog, at man godt kan lide chili.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *