Den perfekte kvinde bærer Calvin Klein parfume

calvin kleinHvordan ser den perfekte kvinde ud?

Den perfekte kvinde er meget klassisk i sit udtryk og i forhold til sin stil. Jeg tror ikke, der decideret er den perfekte stil, men der er den perfekte kropsholdning og den perfekte gang på catwalken. Hun skal være meget rolig, og have en meget fin og fornem men samtidig stærk gang. Derudover skal hun gå meget op i sit udseende og pleje sit hår og sin hud meget godt. Hun skal desuden også bruge masser af parfume, da rigtige kvinder går med det hver dag, og det skal helst være en Calvin Klein parfume. Deres dufte er nemlig super skønne, og det er blandt andet af den grund, at de samtidig også er populære og dyre. Med sådan en parfume går man aldrig galt i byen.

 

Hvad er din yndlingsstil?

Jeg tror ikke, at jeg har nogen yndlingsstil. Jeg kan mest af alt godt lide den klassiske kvinde i sorte kjoler og med røde læber. Derudover er jeg fan af cigaretrør og perler. Min egen stil er dog fuldstændig modsat og bringer en masse farver ind i hverdagen.

Jeg elsker farven blå, og sommetider optræder jeg gerne i store blå sprudlende kjoler med sløjfer og blonder. Mange vil mene, at det ligner kostumer, men det er min stil og sådan må det være. Mode bliver skabt ud fra selvtillid og derfor ikke ud fra andres holdninger. Det er det, der gør moden så vild og fed. Hvem har den største selvtillid eller den bedste udstråling? Vedkommende får lov til at bestemme modens fremtid. Andre gange er det faktisk trend fra andre verdener, der kommer på mode i kvindeverden. Min tidligere chef sagde altid, at hvis man som kvinde skulle frem i verden, skulle man altid hente inspiration fra de mest utænkelige steder. Det var den samme chef der også sagde, at rigtige kvinder går med parfume.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *