winefamly

Den rene spiritus

Er du vild med at drikke alkohol til festlige lejligheder? Det er meget normalt, at man til fester, på bar eller lignende steder drikker en masse øl eller et lækkert glas vin, men der er altså også dem, som foretrækker smagen af den rene spiritus.

Her kan man eksempelvis vælge en spiritus som gin at drikke, hvis man er blevet lidt træt af vin, øl eller hvad man ellers drikker. Og gik er desuden rigtig smart, fordi man både kan drikke det rent, men man kan såmænd også blande det op med eksempelvis tonic – og så har man den lækre drinks gin og tonic.

Er du træt af øl og vin?

Uanset hvilken fest man er til, har man sikkert oplevet, at det der typisk serveres er øl og vin. Det smager også meget godt, og det kan selvfølgelig også gøre en fuld, hvis det er det, som er formålet med at drikke til en fest.

Men man kan også blive lidt træt af disse smage, fordi det altid er det, der bliver serveret, og derfor skal man måske prøve at udvide sin horisont med ren spiritus. Her er gin et meget godt bud, og noget som man både bør prøve at smage rent og blandet op med noget andet.

Kan laves til drinks eller drikkes rent

Det, som nemlig er så godt ved gin, er, at denne drik kan nydes på mange forskellige måde. Hvis man godt kan lide smagen af den stærke, rene spiritus, så skal man selvfølgelig bare drikke det rent.

Men hvis man synes, at det bliver lidt for stærkt med ren gin, men at man faktisk godt kan lide selve smage, så kan man også bare blande det op og få nogle lækre drinks.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *