Dykkermasker på havets bund

Dykke med delfiner

Da vi var på ferie, prøvede vi at dykke med delfiner ude på havet i et indhegnet område. Efter turen dykkede jeg ned mod havets bund, for at se mig lidt omkring. Her blev jeg mødt af en masse farver, og jeg blev derfor interesseret i, hvad det var. Jeg spurgte vores guide, hvad det var, der egentlig var dernede, og han forklarede mig, at det var en kirkegård for dykkermasker. Når delfinerne legede med turisterne, tabte de ofte deres dykkermasker, og de endte så nede på havets bund, da de er meget tunge. Det morede jeg mig meget over.

Vil finde ejermændene

Et par dage efter kom vi tilfældigvis forbi vores dykkerven igen, og her kunne vi se, at han var i gang med at fiske dem alle sammen op. Der var godt nok mange. Der var næsten flere hundrede. De havde alle mulige farver, og han ville nu prøve at finde ejermændene på dem. Det syntes jeg var meget sødt af ham, men mange af turisterne er jo taget hjem igen. Jeg håber det lykkes ham at finde dem alle sammen, nu hvor han jo ønsker det. Resten kan han sælge, hvis han vil.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *