E cigaret til min kæreste

Shopping i storcenteret

Sidst da jeg skulle have nyt tøj, tog jeg et smut i storcenteret. Der gik jeg enhver butik igennem for at finde det helt rigtige. Jeg er meget til farven sort, og lige nu er butikkerne fyldt med masser af farve. Det irriterer mig helt vildt. Da jeg gik ned gennem centeret og kiggede på en masse butikker, fik jeg øje på en lille bod der var sat op nede ved springvandet. Bag boden stod der to unge mennesker, og de så ud som om, de kedede sig gevaldigt. Da jeg kom over til boden, livede de op, og de spurgte, om de kunne hjælpe mig med noget. Jeg spurgte dem da, hvad det var de solgte. Det var her de præsenterede deres e cigaret for mig.

 

E cigaretter

e-cigarettesJeg havde faktisk aldrig hørt om disse cigaretter før, og jeg blev derfor utrolig nysgerrig. De forklarede at den falske cigaret hjalp en til at holde op med at ryge. Den var ikke ligeså skadelig som en almindelig cigaret, men den fungerede stadig som en. Man sugede dampen ind og pustede den ud bagefter. Endvidere forklarede de, at der var forskel på disse erstatninger. Jeg måtte straks herefter fortælle det til min kæreste der er ryger. Jeg har i lang tid prøvet at vænne ham af med vanen, og jeg så derfor dette som en mulighed.

 

Min kæreste som røgfri

Da jeg kom hjem igen, præsenterede jeg derfor min nye opdagelse for ham. Først syntes han, at det var en meget dårlig idé, men efter noget tid ville han alligevel gerne prøve. Jeg tog derfor ud til de samme unge mennesker, og her købte jeg ham et helt sæt. Nu er han skam røgfri, og vores hjem er blevet mere røgfrit. Jeg er ikke længere passiv ryger.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *