Ejendomsmægler Østerbro til det forelskede par

Den unge kærlighed

Jeg startede på min sidste skole i 8. Klasse, da jeg fandt ud af, at efterskolelivet alligevel ikke var noget for mig. Jeg begyndte i en klasse, hvor overlegenhed og arrogance var hverdagsmedicin, men utroligt nok havde de fleste ikke noget at have det i, da både alkoholiserede og forvirrede forældre dominerede blandt voksenrollerne i de forskellige hjem. Min mor var selv alkoholiseret, så jeg passede godt ind i miljøet i Karrebæk, men jeg var meget udadvendt og lige ud af posen, og det kunne de fleste i min nye klasse ikke håndtere. Jeg begyndte i hvert fald at hænge meget ud med klasserne under os, da jeg syntes de var mere umodne og lige til. Her mødte jeg så Oliver. Han var den generte, søde og lækre dreng, som alle pigerne gik efter – så hvorfor skulle jeg ikke også? I hvert fald var jeg forelsket i ham i rigtig lang tid, og det varede heller ikke længe, før han opdagede det. Vi begyndte at flirte lidt ude på gangen, og jeg syntes, han blev mere og mere sød, og mere og mere flot!

 

EjendomsmæglerKærlighed varer ved

En dag skete det at jeg inviterede ham hjem til mig. Han kom præcis kl. 11, hvilket er utroligt eftersom han cyklede. Jeg inviterede ham ind på mit værelse, og vi snakkede rigtig længe, og havde det sjovt. Da jeg syntes øjeblikket var der, besluttede jeg mig for at kysse ham. Kysset varede utroligt længe, og vi har været sammen lige siden.

 

Kærlighed ruster aldrig

Lige nu prøver vi at finde en ejendomsmægler, så vi kan købe os en større bolig. Vi har forsøgt at søge på nettet, og har blandt andet søgt efter ’ejendomsmægler Østerbro’ og ’ejendomsmægler i København’. Vi har stadig ikke fundet noget. Måske vi finder noget i nær fremtid. Vi ved i hvert fald, at det skal være os for evigt.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *