En autolift til lyset til vores musical

En hovedrolle

På min skole skulle der opføres en kæmpe musical, som eleverne skulle stå for. Hvis man ville have en skuespiller rolle i stykket, skulle man til en audition, så jeg valgte at stille op. Flere elever stillede op, og mange af dem havde lavet teater før. Jeg var den eneste, der stillede op, der ikke havde lavet skuespil eller teater før. Da de forskellige auditions var færdige, gik der et par dage, før vi fik svar. Da rollelisten kom, havde jeg heldigvis fået en rolle, og endda en af de gode roller. Jeg skulle spille en af hovedrollerne.

 

auto-liftSammenhold skuespillerne iblandt

Vi gik i gang med øve umiddelbart efter rollelistens offentliggørelse, og alle skuespillerne blev rigtig gode venner. Vi øvede næsten hver dag, og havde et utrolig godt sammenhold. Der var rigtig mange skuespillere med fra min klasse, og jeg tror, det var fordi, vi gik i den kunstneriske klasse. Efter lang tid, blev det endelig tid til den sidste weekend, hvor vi skulle have generalprøve.

 

Lysmand og lydmand får hjælp

Skolen havde lejet en lysmand og en lydmand, der skulle sørge for, at musicallen ville blive fantastisk. De gjorde det også godt, men kunne selvfølgelig ikke sætte alting op selv, så vi hjalp alle sammen til. En af de andre elever og jeg satte lyset op på en autolift, der skulle helt op i loftet. Det var rigtig hårdt arbejde, men det lykkedes heldigvis og resultatet blev super flot.

 

Succes efter succes

Generalprøven havde et par små fejl, men vores instruktør sagde, at det skulle der være, for at premieren ville gå godt. Vores instruktør havde ret og på de efterfølgende aftener, havde vi den ene succes efter den anden. Skolen var så stolt af os, at de bestilte en fotograf, til at tage et stort billedet af hele musicallen og hænge det op i loftet i det store samlingsrum. Alle var meget stolte, og det hænger der endnu.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *