Få rene fliser og mure med en algerens

Det er ikke et usædvanligt syn, at en mur eller en terrasse er grønlig og lodden af alger. Specielt i sprækkerne mellem sten kan de små grønne planter snige sig ind. Alger er ikke farlige for hverken mennesker eller miljøet, men de ser ikke specielt pæne ud, når de dækker en hel mur. Det fugtige Danmark giver alger rig mulighed for at gro overalt.

Algerens

Hvis du har et hjem, der er plaget af alger, er det dog ikke problem at få en algerens fra tid til anden. Klik her for at læse mere om algerens og få et bud på, hvad det koster dig at få renset algerne væk. Alger kan sætte sig på mure, tage, terrassefliser og meget mere. Selvom de ikke er skadelige, vil de fleste dog hellere se på en ren og pæn husmur snarere end at have den overtaget af alger. Ved en algerens bliver taget eller fliserne renset med nogle kemikalier, der dræber algerne, så de ikke længere kan gro og holde fast. Næste gang det regner, bliver algerne skyllet væk. Hvis du har et større problem med alger, der kommer tilbage, kan du også få en rensning en gang om året.

Godt for miljøet

Der er mange gode husråd til at komme af med alger. Det kan dog være skadeligt for miljøet, hvis du forsøger at komme af med algerne selv ved at bruge giftige kemikalier. Det kan være bedre at ringe til en professionel og spørge ind til, hvilke produkter de bruger. Der er regler for hvilke kemikalier, der er lovlige at bruge. Ved at få en professionel til at behandle algerne, er du sikker på, at algegiften er opløst, før den når grundvandet, og at den ikke er skadelig for planterne omkring området med alger.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *