Sundt og lækkert

Husk at spise grønt

Er du kørt fast i samme rotation med aftensmaden, hvor det føles som om, man laver det samme hele tiden? Mangler du inspiration til sunde opskrifter? Kniber det med at få alle i familien til at spise det samme? Så er du ikke den eneste, men der er heldigvis hjælp at hente. Læs bare videre her.

Sundt og lækkert

Der er masser af lækre opskrifter at finde på nettet. Nogle gange er det rart at smage noget nyt og få skabt variation, samtidig med man spiser sundt. Prøv for eksempel en lækker sommersalat.

Det er en let og hurtig sommerlig salat, så den passer perfekt til de dage, hvor man har travlt eller bare ikke gider stå i køkkenet hele aftenen.

Det gode ved salater er, at man får en masse grøntsager på en gang, så det er virkeligt sundt. Hvis der er kræsne børn eller voksne i familien, kan man eventuelt gøre det, at man udelader nogle af ingredienserne, men så serverer dem separat. Så kan man selv blande de pågældende ting i, hvis man har mod på det, eller man kan lade være. Det er trods alt bedre, at folk næsten spiser det hele, end at de slet ikke vil spise det overhovedet.

En opskrift på sommersalat kan man desuden bruge som et udgangspunkt, hvor man selv finder på andre ting, man gerne vil have i sin sommersalat. Det kan være, man har en køkkenhave, som bugner med grønt, eller man er faldet over et godt tilbud og derfor har rigeligt med peberfrugt i køleskabet. Så kan man tilsætte nogle af dem til sin sommersalat, hvis man ønsker det. Skulle man have en rest, kan den sagtens bruges til frokosten eller madpakken dagen efter. På den måde skaber det også variation der, hvilket som regel er et hit, plus man slipper for at smøre endnu en madpakke.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *