Jeg er helt vild med e væske

Jeg har brugt en e-cigaret i et par måneder nu, og jeg må indrømme at jeg er totalt fan! Jeg elsker at du kan ryge, uden at genere andre mennesker, uden at skade din krop og uden at lugte bagefter, men stadigvæk få samme fornemmelse som med cigaretterne. Jeg har købt en masse forskellig e væske med forskelligt nikotinindhold og forskellig smag. Mine yndlings er helt klart e væske med enten mint eller blåbær. Med hensyn til nikotinindhold er det meget forskelligt hvad jeg bruger. Til hverdag behøver jeg ikke så meget, men nøjes normalt med en e væske med 6 mg. pr. 100 ml. Hvis jeg drikkerer trangen større, og så kan jeg godt lide at der er i hvert fald 12 mg. pr. 100 ml i min e væske.

electronic cigaretGode råd til valg og brug af clearomizer og e væske

Først og fremmest skal du købe en clearomizer af ordentlig kvalitet, ellers risikerer du at den for eksempel går hurtigt i stykker. Det er mindre farligt at gå på kompromis med prisen på e væske. Når du så skal hælde e væske op i clearomizeren, kan det være en god idé at gøre det med en nåleflaske, så du ikke får noget i batteriet. De fås de fleste steder. Hav altid lidt forskellig smag at vælge imellem, det kan jeg i hvert fald godt lide. Så undgår du også at det bliver for ensformigt. Start med rigeligt nikotin, så du ikke får tilbagefald og begynder at ryge almindelige cigaretter igen. De første to uger er de hårdeste. Derefter begynder du faktisk at få mere lyst til e-cigaretten end den almindelige cigaret, og før du ved af det er du slet ikke afhængig af rigtige cigaretter længere! Hvis du vil have mere info, kan du for eksempel læse mere her.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *