Jeg fik nye vinduer i min lejlighed

Mine nuværende vinduer

Jeg bor lige nu i en 3 værelses lejlighed, hvor jeg har stue, køkken, badeværelse og to værelser. Et soveværelse og et kontor. Jeg bor tæt på vandet, og kan se stranden fra mit vindue. Når jeg ligger i min seng, vil jeg gerne kunne se ned på stranden, så jeg kan nyde den gode udsigt, med morgenmad på sengen, sammen med min kæreste.

Skifter vindue i soveværelse ud

vinduerFordi jeg gerne vil kunne ligge i sengen, og se ud over stranden, blev jeg nødt til at få et nyt vindue i. Jeg har altid drømt om, at have en lejlighed eller et hus, med udsigt over havet. Jeg vil gerne kunne se solnedgangen når jeg går i seng, og nyde synes med min kæreste. Jeg valgte derfor at kontakte Energitømreren for at få udskiftet to vinduer. Det ene vindue er i mit soveværelse, og det andet på mit kontor, så jeg kan få noget inspiration til mine malerier.

Blev kunster på grund af udsigt over havet

Da mine nye vinduer var sat i, blev jeg straks opslugt af udsigten, og jeg begyndte at male udsigten på mange forskellige måder. En solnedgang over havet, en fugleflok på vej til de varme lande, en skinnende sol over stranden, tåge over vandet og meget andet. Det var det mest fantastiske syn, og mine nye panorama vinduer var et hit blandt min kæreste og mine venner. Jeg blev boende i min lejlighed i et par år, og fik også en datter. Min datters tremmeseng kom til at stå på kontoret, og jeg fik malet hende stå op i tremmesengen, med en baggrund af havet.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *