Jeg skal til Lyoness Cup

Vild med golf og kæreste

Jeg er vild med golf. Det startede, da jeg begyndte i skole, og siden har jeg øvet mig hver dag. Jeg er også blevet ret god, og jeg spiller nu på professionelt plan. Jeg er blevet så god, at jeg nu skal spille til Lyoness (Læs mere her: http://www.besked.dk/sponsor-ved-lyoness-open/ )Cup. Det glæder jeg mig meget til. Min kæreste synes mit job er meget tidskrævende, og hun ønsker at være mere sammen med mig. Jeg har fortalt hende, at mit job kommer i første række, da det er min levestil. Det kan hun sagtens forstå, men hun ærgrer sig alligevel.

 

Lyoness-OpenMødtes på golfbanen

Jeg mødte min kæreste på golfbanen. Jeg skulle træne en flok yngre drenge, da en af dem skød sin bold over på hende. Jeg løb over til hende for at undskylde for drengens ulykke, og da blev jeg forelsket ved første blik. Senere hen inviterede jeg hende på træning, og jeg lærte hende nogle slag. Siden da har vi hængt ved.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *