Lifehacks til mountainbiken i København

Undertegnede har nu cyklet til og fra arbejde, 7 kilometer, i fire måneder. Det har jeg gjort midt i København på en mountainbike, jeg fandt på en losseplads og siden da istandsatte.
Her får du et par af de bedste tips, jeg har at give af efter den periode.
1) Dine dæk skal ikke være HELT pumpede op. Du kører hurtigst, når dækkende er helt pumpede, men så gør det også ondt at køre op og ned af kantstene. Tag lige det øverste lag af luften, og så bliver cyklen meget mere eftergivende.

mountainbiken

2) Køb en bagskærm. Dine medcyklister hader dig, hvis du sprøjter dem til.
3) Kør gerne foran i køen. Jeg kører tit foran i køen ved lyskryds ved at køre ud på vejen eller op på fortovet. Jeg cykler hurtigere end de fleste, og de andre når derved ikke at blive irriterede på mig, når jeg overhaler dem ad almindelig vej. Har du travlt, så skyd genvej.
4) Husk lige cykellygterne. Uanset om du kører på en mountainbike, en racercykel eller en tre-hjuler får du en bøde på 750 kroner for ikke at have cykellygter på.
Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *