Man kan bruge kunstig intelligens på mange måder

Du har sikkert allerede hørt om kunstig intelligens. Det er det, som man på engelsk omtaler om A.I. for Artificial Intelligens. Det kan være, at du ikke har tænkt så meget over, hvor stor en indflydelse kunstig intelligens kommer til at have på vores samfund i fremtiden. Så kan det være, at du bliver meget overrasket. Man bruger nemlig allerede kunstig intelligens flere steder til flere ting. Det kan du læse mere om i denne artikel.

Kunstig intelligens til at køre biler

Man bruger f.eks. kunstig intelligens, når man gerne vil lave selvdrevne køretøjer. Indtil videre er det ikke noget, som vi ser noget til i Danmark, men det skal nok komme inden alt for længe. Vidste du godt at der i USA findes nogle robotter, som leverer pakker? Der er også nogle lastbiler, der kører selv. Hvis du skal have et job, som skal sikre dig en fremtid, så er det måske ikke lastbilchauffør, du skal blive.

Du kan bruge det i forhold til arbejde

Hvis du er chef i din egen virksomhed, så er der også en god sandsynlighed for, at du kan bruge kunstig intelligens på dit arbejde. Du kan f.eks. bruge kunstig intelligens i nogle redskaber, der er lavet til at tidsregistrere arbejde. Når man bruger kunstig intelligens til dette, så kan man være mere sikker på, at der ikke opstår fejl, og det er jo vigtigt.

Man kommer til at bruge det på plejehjem

Det tyder også mere og mere på, at man kommer til at bruge kunstig intelligens på plejehjem fremover. Det kan godt være, at det lyder bizart, men der kommer måske til at være robotter, som hjælper de ansatte med at tage sig af de gamle. Det kan godt være, at det er sådan en fremtid, du kommer til at gå i møde på plejehjem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *