Med eller uden e cigaret

Jeg kan hurtigt belære dig, at de at være social aktiv og det at  være sammen med andre rent socialt, er noget af det der stimulerer  din hjerne allermest, da din hjerne hele tiden samler indtryk og derfor  hele tiden arbejder. Der er altså heller ingen tvivl om at al min sociale  aktivitet med eller uden e cigaret har stimuleret min hjerne til ganske enkelt at være en bedre menneskekender.

e cigaretteSå hvem er du til at dømme mig som en dum fest spade der bare har  spildt sin ungdom med at vælte rundt til fester med smøger i stedet  for en el cigaret, og du er sikkert overbevidst om at hvis jeg  havde brugt min kløgt til andet end at vælge venner og komme frem  rent socialt, så var jeg blevet til noget mere. Men til det har jeg  ganske få argumenter, og du har allerede hørt det første, som nærmere  er opbygning til det andet. Jeg er som sagt lidt af en social kamæleon  med eller uden smøger eller el cigaret, og det har gjort at jeg kan  begå mig i stort set alle situationer og det at jeg er en så stor  menneskekender, betyder også at jeg kan snore stort set alle typer  omkring min finger.

Det her betyder altså at jeg med eller uden e cigaret  kan manipulere med stort set alle

Det her betyder altså at jeg med eller uden el cigaret  kan manipulere med stort set alle til at få det jeg virkelig gerne  vil have. Om det er et job eller noget andet i en anden retning, er  sådan set lige meget. Det der er vigtigt er at jeg har lært mig selv  nogle kompetencer der gør at jeg er ualmindelig god til at klare mig  i alle de henseender der kan ligge mig for dagen.

Jeg kan ganske enkelt  gøre lige hvad jeg har lyst til, for hvis man kan lide en person, så  hjælper man ham typisk også, og hvis man kan udstråle noget ekstra  bliver man typisk også valgt, og det er altså på trods af karakterer  og alt andet. Det er nu engang sådan at jeg er sådan en type med eller  uden el cigaret.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *