Opgraderet høretelefoner

Overskriften virker måske lidt malplaceret, men jeg har rent faktisk fået opgraderet mine høretelefoner

Det startede for ca. 7 år siden, da jeg ønskede mig et sæt gode hovedtelefoner i julegave. På det tidspunkt legede jeg meget med Cubase på computeren, siden er der dog kommet endnu et lille væsen mere ind i mit liv, så det er ikke så tit jeg Cubaser mere. Dengang lød min musik godt over stereo anlægget, men mine billige Phillips høretelefoner manglede simpelthen fylde, og ikke mindst en solid bund. Så om aftenen når jeg sad med hørebøfferne på, mens det første barn sov, var lyden ikke optimal.

Som sagt ønskede jeg mig GODE høretelefoner i julegave, og min  daværende betænksomme kæreste, nu kone, var den søde giver på den opgave. På ønskelisten havde jeg skrevet 5 forskellige høretelefoner fra ca. 500 kr. til 5000 kr., så havde hun  lidt at vælge i mellem.

Da juleaften kom, og jeg åbnede pakken, var jeg så heldig, at hun havde valgt nummer 3 på listen. Et fantastisk sæt høretelefoner Grado SR80. De skuffede mig ikke, og var bedre end jeg havde forestillet mig.

Siden hen har arbejdet, og to unger, taget mit fokus fra mit Cubase sysleri. Jeg har ligeså stille indset at jeg nok aldrig bliver den nye top producer, eller skriver et verdenshit, men man skal aldrig sige aldrig. I stedet for har jeg to små hit i mit eget liv.

Jeg har brugt mine Grado SR80 flere gange ugentlig i snart 7 år, dog er det mest som musiklytning til arbejde, hvis jeg ser en youtube video. Da opgraderingen Grado SR80e kom, blev jeg godt vild for at købe dem, men da de gamle fungerede fint, blev det aldrig til noget.

I sidste uge skete det “desværre”, at den største på 6 år, brugte min computer til at spille lego games. Mens jeg tog mig af den mindste, kom mine elskede høretelefoner ud for en ulykke. De blev simpelthen kørt over at af kontorstolen, og den en ørekop knækkede af.

Knægten var naturligvis ked af det, men jeg forklarede ham at det blot var et uheld og det skulle han ikke tænke på. Jeg var utroligt overbærende, mere end jeg plejer, for inde i mig selv tænkte jeg “Nu kan jeg få den nye model”.

Det viste sig, at Grado SR80e har fået en ny afløser, nemlig Grado SR80i. Den blev bestilt, og kom med posten i går. De lyder fantastisk!
Grado sr80e

 

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *