På ferie med min iphone 4 oplader

jeg har mange gange været på ferie med mine venner, min familie og iphone 4 oplader, så det var første gang for lidt siden jeg var på ferie alene med min iphone 4 oplader, hvilket godt ville kunne lyde lidt ensomt og kedeligt, men det var trods alt også bare en forretningsrejse, da jeg er selvstændig. Jeg havde pakket alt mit udstyr, hvilket bare var min bærbar, mobil og min iphone 4 oplader, da jeg bare ville lave lidt arbejde dernede fra, hvor jeg også bare kunne slappe af i solen ved poolen, hvis jeg så bare have haft min mobil i min iphone 4 oplader hele tiden. Min iphone 4 oplader var forresten det af mit udstyr jeg elskede allermest, hvilket også betød jeg altid havde min iphone 4 oplader på mig. Jeg har altid haft to iphone 4 opladere, og dem købte jeg herinde, så jeg altid var på den sikre side, da jeg aldrig nogensinde ville gide, at stå med en mobil uden strøm, da man jo også sagtens kan arbejde via sin mobil.

Lang tur hjem med min iphone 4 oplader

Det havde været en ekstra lang tur hjem denne gang, da der var nogle problemer med flyet jeg skulle med. jeg havde heldigvis haft min mobil i min iphone 4 oplader hele natten, så jeg bare kunne slappe lidt af med min mobil på et af de mange sæder i lufthavnen. Heldigvis havde jeg haft en fantastisk tur, hvor jeg faktisk også havde været ude og feste en del med nogle nye mennesker jeg mødte derovre. Det eneste dårlige ved turen var dog, at havde glemt min iphone 4 oplader på hotellet selvom jeg faktisk altid passer virkelig godt på den og det er også først gang jeg glemmer en iphone 4 oplader, hvilket jo så bare må have været fordi jeg havde tænkt så meget over den super gode ferie jeg lige havde været på.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *