Pukka te på fødselsdagsbordet

Fødselsdag herhjemme

Når der er nogen, der har fødselsdag herhjemme, går jeg tit amok med fødselsdagsbordet. Min mand siger, det er fint med boller og en enkelt kage, men det kan jeg ikke nøjes med. Jeg laver det helt stor kaffe-kage bord, og jeg elsker de komplimenter, jeg altid får. Jeg starter gerne et par dage i forvejen, så jeg ikke behøver at stresse, og så handler alt om det fødselsdagsbord, indtil jeg selv er tilfreds.

 

Det store bord

pukka teMit fødselsdagsbord består ofte af grovboller, almindelige fødselsdagsboller, en hindbærroulade med vaniljeflødeskum, en rutebilslagkage, en frugtlagkage med chokolademousse, friskpresset appelsinjuice, frisklavet mangojuice, hjemmelavet varm chokolade, sort kaffe, cappuccino, Pukka te (se mere om Pukka te her: http://www.puregreenshop.dk/okologiske-biodynamiske-fodevarer/okologisk-te.html), hjemmelavet smørost med persille, dild og hvidløg, hjemmelavet rullepølse, hjemmelavet kartoffel spegepølse, hjemmelavet okse paté og meget mere.

Begejstrede gæster og utilfreds men forstående mand

Mine gæster er altid meget begejstrede, og komplimenterer mig også for andre venner og bekendte. Jeg er en gang blevet tilbudt, at lave fødselsdagsbord til en kæmpe fødselsdag, hvor jeg måtte sige nej tak, fordi jeg ikke kunne. Det kunne have været mine store chance, men sådan skulle det ikke gå. Min familie er alligevel mine største fans, og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dem, selvom min mand synes det er nogle meget dyre fødselsdage.

Jeg plejer at sige til ham, at man da også kun har fødselsdag én gang om året. Så kigger han på mig, ryster på hovedet og så griner vi begge to. Han ved jo ligeså vel som jeg, at jeg ikke bare kan smide denne hobby fra mig. Jeg har altid været hjemmegående husmor, og det er ved sådanne højtider, at jeg føler, der faktisk er brug for mig. Det ville jo være det samme, hvis han ikke måtte arbejde mere, så ville han jo nok gøre det alligevel, eller finde andre spændende interesser.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *