Sådan her kan jeg forestille mig at rejser til USA er

Jeg tænker at USA er helt anderledes fra Danmark. Noget af det, jeg tænker at man vil komme til at opleve, når man tager til USA, det er for eksempel at kulturen adskiller sig fra den kultur vi kender i vores eget land. Og det er noget af det der vil være en fed ting at få med når man rejser til USA. Eller, det er i hvert fald sådan at jeg ser på det.rejse3 Det er mit perspektiv, der er sådan, så at sige. Og det er så også en af de største grunde til at jeg forestiller mig at rejser til USA vil være så vilde og spændende at opleve. Hvis jeg kommer til at opleve dem vil det derfor med andre ord være rigtig stort for mig. Jeg vil gerne prøve at komme af sted på rejser til USA, og det er nok det med kulturen, der er en af de største grunde i dette henseende.

Når jeg kommer på rejser til USA

Der er andre ting end blot kulturen, som jeg er interesseret i at lære mere om, når jeg rejser til USA. Jeg vil genre lære nogle af menneskerne at kende, og jeg vil gerne prøve at mærke hvordan man er social sammen med andre mennesker, som er fra en anden kultur. Derfor synes jeg i særdeleshed at det kunne være interessant at komme på rejser til USA. Det er egentlig noget, som i en længere periode har ligget mig meget på sinde, at jeg godt kunne tænke mig at komme over til de store stater, og se hvad det er man har at byde på derovre. Det er noget, jeg i særlig høj grad godt kunne tænke mig at få til at gå i opfyldelse gennem rejser til USA.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *