Skydedøre i yndlingsbutikken

Konfirmand tøjet

Da jeg skulle konfirmeres, skulle jeg udover konfirmationstøj også have tøj til min blå mandag. Min mor var ellevild for at tage mig med på shopping tur, og vi tog derfor på strøget. Her skulle vi ind i samtlige butikker. Jeg havde besluttet mig for, at jeg kun behøvede at komme ind i en butik. Jeg vidste, at jeg ville finde noget lige med det samme derinde. Det var altid super fedt at være derinde, og jeg kunne huske, at de havde nogle sjove rum. Priserne var lidt pebrede, men jeg tænkte, at jeg sagtens kunne lokke mor med på det, når jeg nu kun skulle konfirmeres en gang. Det var jo min store dag.

 

Min butik og mor

Da vi endelig kom til min butik, slæbte jeg mor med derind. Først syntes hun, at det var noget værre pjat, men efterhånden som vi var derinde, fandt hun også en masse ting til sig selv. Jeg troede faktisk ikke, at der var noget tøj i hendes størrelse, men bag ved nogle skydedøre, kunne man også finde tøj til større kvinder. Skydedørene var malet i en dyb vinrød og passede rigtig godt ind i butikkens andre karakteristiske farver. Derudover havde de sat et par posters op på dem, for at gøre dem mere personlige. Det så rigtig godt ud.

 

Køb af hele butikken

Da jeg også selv havde fundet noget, gik vi begge ind i prøverummene. Her sorteret vi de ting fra, som ikke sad godt på os. Det var meningen, at jeg kun skulle finde et sæt tøj, men jeg fandt to, og jeg havde svært ved at vælge imellem dem. Da sagde mor, at jeg godt måtte få begge sæt, og vi endte derfor med at købe hele butikken. Da vi kom hjem, viste vi vores nye tøj frem til far. Han syntes, at vi var åndsvage, fordi vi havde brugt så mange penge på så kort tid. Det grinte mor og jeg bare af. Vi var glade for vores fangster.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *