Succes med salg af skolefoto

SkolefotoDet er sådan, at jeg selv startede med at sælge skolefoto for mange år siden og der er vist ingen tvivl om, at min virksomhed sidenhen er vokset ret meget. Det er faktisk sådan, at jeg i dag har en af de største selskaber der sælger skolefoto jeg har mange ansat, og der er faktisk ikke kun herhjemme at jeg tjener mange penge. Det er faktisk i det meste af USA hvor jeg altså står for en meget stor del af skolefotos.

Der er slet ingen tvivl om, at jeg virkeligt har formået at få meget stor succes med at tage skolefoto. Jeg ved ikke helt, om jeg rent faktisk har fortjent denne succes, for jeg syntes rent faktisk ikke, at jeg har arbejdet ret meget for det. Det er dog sådan, at jeg altid har haft viljen til at træffe de svære beslutninger når det kom til skolefoto. Det er måske det, som det i virkeligheden tager at skabe en stor virksomhed. Ikke hårdt arbejde, men det at man er i stand til at se hvilken retning ens virksomhed skal i. Der er altså slet ingen tvivl om, at når det først går op for dig, hvad der skal ske, så kommer det til at ske.

Formålet med skolefoto fra starten

Det var selvfølgelig meningen med skolefoto at jeg skulle vokse, og det var det lige fra starten. Det var dog aldrig planen at jeg skulle til USA, og det var faktisk kun et tilfælde. Det var dog en mavefornemmelse der sagde, at jeg skulle tage til USA. Det er jeg selvfølgelig glad for den dag i dag, da jeg har tjent ret fedt på at det her skolefoto. Der er altså heller ingen tvivl om, at jeg vil tage et skolefoto af gangen, og se hvor jeg ender henne i sidste ende.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *