Udskift cyklen med et elektrisk løbehjul

Er du træt af svedige cykelture til arbejde eller skole? Eller kunne du bare godt tænke dig lidt mere sjov i hverdagen? Så kunne det være, at du skulle overveje at udskifte din cykel med et elektrisk løbehjul. Det er nemlig både sjovt, praktisk og godt for miljøet. 

Sjov måde at komme fra A til B

Hvem har ikke stået på løbehjul som barn? Det var sjovt at stå på og man kunne bevæge sig hurtigt frem uden brug af de helt store kræfter. Med et elektrisk løbehjul har du det samme og mere. Ved hjælp af motoren kan du nemlig bevæge dig endnu hurtigere frem uden at få sved på panden. Det er en sjov måde at komme frem på i trafikken, og man slipper for at sidde fast i trafikpropper. 

Godt hvis du pendler og skifter transportmidler

En elektrisk løbehjul er den oplagte mulighed, hvis du ofte tilbagelægger korte afstande på cykel eller gåben når du f.eks. skal ud og handle eller på arbejde. Nu kan du nemlig komme frem uden at skulle svede af anstrengelse som på en cykel. Derudover er et det praktisk, når du skal skifte transportmidler under din daglige pendling til og fra job. Du kan f.eks. stå på løbehjul hen til toget, og så bare folde løbehjulet sammen og stige ind i toget, for så at folde løbehjulet ud og stå videre på arbejde, når du kommer til den rigtige station. 

Miljøvenlig transportmulighed

Et elektrisk løbehjul er også den miljørigtige mulighed, hvis du har kort til arbejde eller skole. Den lille motor udsender nemlig langt mindre CO2 og bruger langt mindre energi end en bil. Så hvis du ikke ønsker at bruge for meget energi på at cykle i skole eller på arbejde, kan det bestemt betale sig at vælge el-løbehjulet frem for bilen.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *