Wallstickers til min zebra-prinsesse

Min lillesøster

Min lillesøster er meget fascineret af prinsesser og dyr, og når jeg spørger, hvad hun vil være, når hun bliver stor, svarer hun altid, at hun vil være en zebra-prinsesse. Jeg ved, at det er umuligt at blive det, men min lillesøster er så kær. På grund af hendes ønske køber jeg sommetider både prinsesse- og zebrating til hende.
wallstickers

Prinsessekjoler med zebraprint

Jeg købte hende engang en masse prinsessekjoler og en masse zebra bamser. Dem blev hun rigtig glad for. Derudover har jeg engang syet hende en speciel zebra-prinsesse kjole. Kjolen havde hun på i en uge indtil vores mor bad hende om at tage den af. Den skulle nemlig vaskes. Efterfølgende har hun både haft den på i børnehave, og når vi har skullet handle. Hun er meget fascineret af den.

 

Den sidste gave

Sidst jeg ville give hende en gave, havde hun snakket meget om at få sit værelse malet i lyserødt. Lige nu er hendes værelse hvidt, og vores forældre mente ikke, at de havde råd til at male værelset lige nu. Desuden mente de, at de var en tosset udgift, da hun sikkert ikke ville have et lyserødt værelse når hun blev ældre. Jeg fik derfor en god idé. Jeg havde hørt om nogle wallstickers i tyndt selvklæbende vinyl, der nemt kunne sættes op, og som også kunne tages ned uden at beskadige væggen. Jeg fandt hjemmesiden, og gik hurtigt mange af motiverne igennem. Her fandt jeg en kæmpe zebra, som jeg mente, ville passe perfekt til hendes værelse.

 

Den bedste storesøster

Jeg bestilte med det samme zebraen, og vi modtog den med posten kort efter. Det var en meget hurtig service. Da jeg viste den til min lillesøster, blev hun ellevild. Da jeg havde sat den op på hendes værelse, fik jeg det største kram i verden. Dertil sagde hun, at jeg var den bedste storesøster, hun nogensinde havde haft.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *