Ynglings el smøg

Jeg har efterhånden haft så mange el smøger, http://e-cigaret-butik.dk/ , at jeg er meget i tvivl om, hvor mange jeg rent faktisk har haft. Det er dog sådan, at jeg i hvert fald har haft over ti. Jeg tror faktisk også at jeg har haft over tyve. Det er dog sådan, at de er så godt lavet, at de alle sammen har været ret gode. Der er selvfølgelig en el smøg eller to som har holdt lidt længere end de andre. Det er dog ikke sådan, at jeg direkte kan huske en forskel på dem. ecigaretDe fleste har også set ens ud. Jeg har dog haft en super fed el smøg som jeg købte i udlandet. Den var super fed, og jeg tror at hvis jeg skulle sige, at jeg har en favorit el smøg, så vil jeg nok tro at det er den. Der er nemlig ingen tvivl om, at det virkeligt er en god el smøg. Det er dog sådan, at det rent faktisk er ret svært at svare på, og der er slet ingen tvivl om, at jeg virkeligt er ret meget i tvivl om, hvad der rent faktisk foregår. det er altså sådan, at de her tyve som jeg har haft eller flere har været over mange år. Det er også derfor, at jeg simpelthen ikke kan huske hvilken el smøg der var bedst.

Den bedste el smøg

Det er simpelthen ikke muligt for mig at huske, og jeg er faktisk begyndt at blive lidt irriteret over at svare på dette spørgsmål. Der er jo slet ingen tvivl om, at jeg virkeligt ikke ved det. Der er altså derfor heller ingen grund til at blive ved med at spørge mig. Det er altså ret anderledes, og der er slet ingen tvivl om, at uanset hvad der kommer til at ske, så er jeg helt sikker på, at der nok skal komme til at ske et eller andet.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *