Hugo Boss parfume populært hos alle aldersgrupper

Hugo Boss parfume populært hos alle aldersgrupper

Hugo Boss parfumeMin søn og jeg er begge store fan af Hugo Boss parfume. Det kan ses i vores toiletskab. Min kone synes også godt om den og elsker duften af mig, når jeg har den på. Jeg fik min første Hugo Boss parfume for nogle år tilbage. Det var juleaften og hele vores familie var samlet. Min kone og hendes mor havde lavet mad og der var ikke et øje tørt. Vi fik flæskesteg, brunkartofler, sovs, and og rødkål. Det var så lækkert. Den traditionelle julemiddag i Danmark er lige til at dø for. Under maden var børnene meget utålmodige, vores dreng har nok været 5 på det tidspunkt. De glædede sig sådan til at pakkegaver op. Men først skulle vi jo danse om juletræet. Vi sang en masse forskellige julesange og det var rigtig hyggeligt. Da vi skulle pakke gaver op, tog vi én af gangen, på skift, sådan at de andre kunne se hvad man havde fået. Børnene fik lov at starte, ellers blev de bare alt for utålmodige. Jeg fik en Hugo Boss parfume af min søn (min kone havde selvfølgelig købt og arrangeret) Jeg sagde mange tak for den og glædede mig til at prøve den.

 

Hugo boss parfume til daglig

Det har været min fortrukne parfume lige siden. Hugo Boss parfume er yderst velduftende. Min søn har enkelte juleaftenener siden givet mig andre Hugo Boss parfumer og jeg er blevet lige overrasket hver gang. Af de 5 jeg indtil videre har prøvet, har jeg kunnet lide dem alle sammen. Nu er in søn selv blevet gammel nok til at bruge parfume og han bruger selvfølgelig også Hugo Boss parfume. Det er blevet en far søn ting, og hver gang Hugo Boss laver en ny udgave, køber vi den til samlingen.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *